Nieuws

Nadat er enkele maanden geleden al een rupsmobiele Pegson Metrotrak puinbreker in de bedrijfskleuren werd geleverd is door Marijs Recyclingtechniek uit Marienberg afgelopen week ook de nieuwe Powerscreen Warrior 1400 in bedrijfskleur afgeleverd.

Van de Wielen infra zal de Powerscreen Warrior 1400 o.a. inzetten achter de Pegson puinbreker voor afzeven van de verschillende gebroken fracties. Van der Wielen is ook zeer actief op andere fronten, zoals het uitzeven van bouwlocaties,het uitzeven van allerlei producten in verschillende fracties voor diverse opdrachtgevers. Zoals bijvoorbeeld het uitzeven van grond,puin,asfalt,compost ect.

De in Ierland geproduceerde Powerscreen is voorzien van een dubbeldeks zeefbox met een lengte van 3500mm en is 1500mm breed. De zeefbox van de Warrior heeft standaard een
amplitude van 12mm,waardoor de zeef erg “ agressief “ is voor het te zeven materiaal.
Waardoor het mogelijk is om zelfs klei en zeer natte grond te zeven.

De nieuwe geleverde Warrior is voorzien van een hydraulisch te liften zeefbox , zodat het wisselen van zeefdekken sneller kan worden uitgevoerd. Ook wordt het zuiver maken van de zeef bij het wisselen van te zeven materiaal eenvoudiger.