Nieuws

Opnieuw is er bij SimmerN in Groningen een oranje Fuchs afgeleverd door Van der Spek Vianen B.V. Het ging deze maal om een 35 tons Fuchs MHL350D die voorzien is van een 8.5 meter giek en een 7,2 meter lepelsteel waardoor een maximaal bereik van 16 meter ontstaat.
Al eerder werden er een Fuchs 350 en 360C afgeleverd door Van der Spek Vianen B.V.

Voor de aandrijving van de Fuchs MHL350D is een 7,2 liter Deutz 6-cilinder Tier III motor met 148Kw verantwoordelijk. Door het vernieuwde koelsysteem is het bronvermogen van de machine t.o.v. de vorige serie met 3dB. Verminderd. De koeling is vergroot zodat de koelvin minder snel hoeft te draaien en de regeling van de oliekoelvin is thermosstatisch geregeld zodat de motor altijd de juist bedrijfstemperatuur heeft.

Door de standaard hydraulisch in hoogte verstelbare cabine kan een goede zichthoogte bereikt worden en daarbij kan de cabine ook nog naar voren worden geplaatst voor goed zicht bij het beladen van schaar,vrachtwagens en schepen.

Opwens van SimmereN is de Fuchs uitgerust met een generator van 13kW waardoor er ook een elektromagneet aan de machine gemonteerd kan worden.