Nieuws

Demarec nu ook dealer van Steelwrist

Demarec kan vanaf nu het complete programma Steelwrist SQ serie volautomatische snelwissels leveren, uiterst geschikt voor de sloop en recycling maar natuurlijk ook toepasbaar in de infra en het grondverzet. Het leveringsprogramma omvat SQ60, SQ65, SQ70, SQ70/55, SQ80 en de onlangs geïntroduceerde SQ90, evenals de benodigde kopplaten voor alle uitrustingsstukken. Steelwrist volgt de Open-S standaard voor volautomatische snelwisselsystemen.

Demarec en Steelwrist gaan tevens de mogelijkheden onderzoeken om, waar mogelijk, de SQ-adapters volledig te integreren in de constructie van de Demarec tools, waarbij de hydraulische slangen en aansluitingen volledig geïntegreerd zijn. Demarec is al geruime tijd actief in de markt van automatisch snelwisselen. Sinds 2014 is het bedrijf importeur in Nederland van OilQuick. Demarec heeft in de afgelopen jaren de markt voor het automatisch snelwisselen in Nederland verder ontwikkeld.

Het Demarec Team heeft zich in die tijd gespecialiseerd in zowel de advisering over automatische snelwisselsystemen (in relatie tot het machinepark en de specifieke wensen en eisen van de klanten), maar zeker ook in de technisch meest optimale opbouw van de systemen op machines en uitrustingsstukken. Zo zijn er intussen honderden systemen in de markt gezet, allen functionerend naar volle tevredenheid van hun dagelijkse gebruikers.