Nieuws

Clean Mat Groep groeit door!

Recentelijk heeft Clean Mat Truckverhuur uit Oosterhout een nieuw voertuig in gebruik genomen, een DAF FAN 75CF250, compleet met Faun Ecopress kraakpersopbouw, Hiab 210W autolaadkraan en BekkerLaGram wascomponenten. Het betreft een one-stop-waswagen, ten behoeve van het ledigen en reinigen van ondergrondse containers.

De Clean Mat Groep maakt een gezonde en gestage groei door. Inmiddels beschikt het bedrijf over een handelsvoorraad van ca. 450 eenheden. Iedere dag heeft Clean Mat Truckverhuur ca. 170 eenheden uitstaan bij haar klanten in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. De internationale vraag naar gebruikte reinigingsvoertuigen blijft onverminderd en ook het carrosseriebedrijf heeft een volle orderportefeuille. Aan de totale groep werden dit jaar een kleine 100 nieuwe eenheden uitgeleverd en voor 2009 staan de eerste 35 nieuwe voertuigen reeds in bestelling.

De groei maakt een nieuwe en veel grotere locatie noodzakelijk. Daarom bouwt Clean Mat aan de A15 tussen Tiel en Arnhem/Nijmegen op slechts 1 km van het knooppunt met de A50 Arnhem-Oss, direct aan de afslag Andelst, een nieuw pand op een terrein van 4,5 ha. Alle bedrijfsactiviteiten worden hier samengevoegd: kantoor, werkplaats, magazijnen, carrosseriebedrijf, spuitcabine, wasstraat en stalling van de handelsvoertuigen. Deze nieuwe locatie zal in maart 2009 in gebruik worden genomen en biedt de Clean Mat Groep de mogelijkeheid haar vleugels in de komende jaren nog verder uit te slaan.