Nieuws

BVOR-Demodagen verschoven naar 2023

De BVOR heeft besloten om de Demodagen te houden in juni 2023. Belangrijkste reden om dit evenement vooruit te schuiven is het grote aanbod van andere (verschoven) beurzen voor de sector in 2022. In het najaar van 2022 volgt meer informatie over locatie en data.

Speciaal aan de BVOR-Demodagen is dat de getoonde machines ook in bedrijf zijn. De exposanten demonstreren machines voor het opwerken van groene reststromen tot biomassa- of compostproducten, zoals chippers, shredders, omzetmachines, zeefmachines en windshifters. Op beide dagen zijn zowel in de ochtend als in de middag een rondleiding, waarbij machines om beurten in actie zijn. Via een koptelefoon krijgen de toeschouwers ondertussen uitleg.

In een ruimte op het terrein zijn, behalve de demonstrerende bedrijven, ook andere exposanten die producten of diensten leveren met een link naar de wereld van de groenafvalverwerking. Denk dan aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in inspecties, certificeringen, weegbruggen en milieu-adviezen, maar ook overheidsinstanties.