Nieuws

Sinds kort zijn alle nieuwe Kimo-klimaattesters leverbaar. HITMA Instrumentatie brengt deze Klassse 100-, 200-, en 300-series op de markt in uitvoeringen voor luchtsnelheid, volume, luchtvochtigheid, temperatuur, druk(verschil) en omwentelingen. Het betreft o.a. anometers, hygrometers, micromanometers, pitotbuizen met anometers, thermometers, Smart Pro- en wireless-opnemers en diverse uitwisselbare meetmodules.

De nieuwe lijn is gebaseerd op de bekende Klasse 100, 200 en 300 klimaatmeters van Kimo, maar biedt een sterk uitgebreide functionaliteit en een groot helder display met achtergrondverlichting. Standaard functies van de testers uit de 100-serie zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden.

Voor de Klasse 200- en 300-testers zijn uitwisselbare meetmodules leverbaar. Met deze verschillende meetmodules wordt de tester zeer universeel en overal toepasbaar. De Klasse 200 kan 8000 meetgegevens opslaan. Deze testers zijn ergonomisch vormgegeven, eenvoudig te bedienen en beschikken over een duidelijk afleesbaar grafisch LCD-display. Ze zijn geschikt voor de wireless-opnemers van Kimo.

De “Rolls-Royce” onder de Kimo-testers is de klasse AMI 300-multimeter. Eén instrument waarop alle Smart Pro- en Wireless-opnemersv an Kimo kunnen worden aangesloten. De AMI 300 is ook te voorzien van meetmodules. In het geheugen kunnen 12000 meetgegevens worden opgeslagen die later op een PC of printer kunnen worden uitgelezen.