Nieuws

Alle seinen staan op groen voor het eerste grote afvalevent, sinds de start van de de coronapandemie 1,5 jaar geleden. De Afvalconferentie 2021 op 6 oktober in DeFabrique in Utrecht wordt een boeiende conferentie voor beslissers in de afvalsector. Met interessante en inspirerende sprekers, onder wie Rob Hamer, Hans Stegeman, Pier Eringa en Ruth Mugge. Daarnaast is dit het eerste event waar je collega’s en vakgenoten vanuit het hele land weer kunt ontmoeten.

‘Is wat we doen genoeg?’ ‘Zijn de doelen voor 2025, 2030 en 2050 haalbaar, zonder drastische aanpassingen?’ ‘En hoe zouden deze aanpassingen er dan uit moeten zien?’ ‘Welke rol speelt úw organisatie daarbij en u, als leider binnen onze sector?’ De Afvalconferentie gaat over de urgentie van systeemverandering in de grondstoffenketen. Met inspirerende verrassende én kritische sprekers vanuit uiteenlopende perspectieven: producenten, economisch, consumenten, wetenschap, sectoraal.

Naast deze uitdagende en boeiende thema’s, is er nóg een reden om te komen: we mogen weer. Na al die tijd is dit het eerste live evenement waar de afvalsector elkaar weer in levenden lijve gaat ontmoeten. De organisatie is zoals altijd in handen van de Vereniging Afvalbedrijven en de NVRD. Meer informatie over het programma en aanmelden: www.afvalconferentie.nl