Nieuws

Aftellen naar Nationaal Recycling Congres

2
Foto: MRF

De voorbereidingen voor de tweede editie van het Nationaal Recycling Congres zijn in volle gang. Op 17 maart aanstaande vindt deze plaats in de Fokker Terminal in Den Haag. Het congres kent ook een online versie. Deelnemers kunnen dus ook vanuit huis of kantoor het congres bijwonen.

Het congresprogramma staat onder leiding van dagvoorzitter Helga van Leur. Zij is ambassadeur van weer, klimaat, duurzaamheid en gedrag en opent het plenaire gedeelte van het congres. In de middag zijn er parallelsessies waarbij deelnemers worden bijgepraat over innovatieve ontwikkelingen in de recyclingbranche. Het programma wordt weer plenair afgesloten met aansluitend een netwerkborrel. Er is een interview met staatssecretaris Vivianne Heijnen van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De slotbijdrage is van Mathijs Bouman. Econoom, jurist en columnist voor het Financieel Dagblad.

Het digitale platform van het congres blijft tot eind december een platform waar deelnemers elkaar digitaal kunnen ontmoeten. Er is dan ook nog steeds de mogelijkheid om de virtuele stands van sponsoren te bezoeken, contact met hen te leggen, video’s te bekijken en de beschikbaar gestelde downloads binnen te halen.

Het Nationaal Recycling Congres is een gezamenlijk initiatief van de brancheverenigingen FNOI (oudpapier industrie), MRF (metaalrecycling), NRK Recycling (kunststof recycling) en VHT (herwinning textiel). Het deelnemersaantal staat inmiddels op ruim 100 personen. Niet alleen recyclers, maar ook beleidsmakers, handhavers en politici. Leden van de organiserende brancheorganisaties FNOI, MRF, NRK Recycling en VHT kunnen per bedrijf twee medewerkers kosteloos laten deelnemen aan het congres. Deelnemers moeten zich wel registreren.

2 reacties op “Aftellen naar Nationaal Recycling Congres

  1. ivo bessselsen schreef:

    waar kan ik mij op geven? groet Ivo Besselsen
    we hebben veel vragen en opmerkingen over pvc recycling