Nieuws

Onlangs stelde Van der Spek Vianen B.V. een Gehl 1640 en een Gehl 4640 in gebruik bij L&I Sloopwerken in Hoofddorp . L&I Sloopwerken is gespecialiseerd in sloopwerken,betonboren,betonzagen en grondwerken.

De geleverd Gehl’s zijn uitgerust met diverse opties die gewenst waren gezien de inzet bij sloopwerken waarbij de machines kunnen worden blootgesteld aan eventuele gevaren zoals vallende delen, de machines zijn uitgevoerd met een verzwaarde achterdeur, zware bumper onder achterdeur, koplampverzwaring en een hijsoog op het dak van de cabine waardoor de machines ook met een kraan op en in gebouwen gehesen kunnen worden.

De Gehl SL1640 met een gewicht van 1290 kg heeft een werkbreedte van 104cm breed.
Een Kubota D 1105 met 21 Pk zorgt voor de aandrijving.

De Gehl SL4640 heeft een bedrijfsgewicht van bij 3 ton en wordt aangedreven door een Deutz met 62 Pk,deze machine uitgevoerd met een High- fow kit ( 114 liter ) bij 172 bar hiermede kan deze machine worden gebruikt voor het aansluiten van zware uitrustingstukken als een hamer of frees.

Op verzoek van L&I Sloopwerken zijn de machines in de bedrijfskleur wit geleverd en zullen nog worden voorzien belettering.