Ga naar hoofdinhoud

BVOR vindt nieuwe voorzitter in Ton van der Giessen

Huidige BVOR voorzitter Philip Smits (links) feliciteert Ton van der Giessen (rechts) met zijn benoeming. Foto: BVOR

De Branche Vereniging Organische Reststoffen heeft per 1 januari 2024 een nieuwe voorzitter. Tijdens de Algemene Ledenvergadering is Ton van der Giessen in deze functie benoemd. Hij neemt daarbij het stokje over van Philip Smits.

Van der Giessen is werkte 43 jaar in de afval- en recyclingbranche. Hij was onder andere Algemeen Directeur bij Van Werven. Dit jaar ging hij met pensioen. Daarnaast was hij voorzitter van de brancheorganisatie BRBS Recycling. Ook daar heeft hij inmiddels afscheid genomen. Van der Giessen kijkt in ieder geval uit naar zijn nieuwe functie als voorzitter van de BVOR: “Graag deel ik mijn kennis van de sector met BVOR-leden en organisaties die zich bezighouden met het terugwinnen van grondstoffen uit organische reststromen.”

De huidige voorzitter, Philip Smits, vulde de maximale bestuurstermijn van acht jaar. Namens bestuur, leden en het Verenigingsbureau bedankten bestuurslid Joris van Vleuten en directeur Arjen Brinkmann Smits tijdens de Algemene Ledenvergadering. ‘Als voorzitter en als persoon is hij van onschatbare waarde geweest voor de BVOR. Hij werd geloofd voor zijn toewijding en vele werk dat hij voor de vereniging op bijzondere wijze heeft verzet.’

Eén reactie op “BVOR vindt nieuwe voorzitter in Ton van der Giessen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.