Algemeen

Zuur gemorst? Zo ruim je het op!

Nu eenvoudig gemorste vloeistoffen opruimen met Chem-Sorb absorptiekorrels in handige voorraaddispenser. Sinds kort is het toegestaan voor een garagebedrijf om een vloeistofkerende vloer te gebruiken in de werkplaats. Dat is goed nieuws voor de gehele branche want de Bovag verwacht grote besparingen.

Wel moet de vloeistofkerende vloer gecombineerd worden met goed incidentenmanagement, conform de geldende regels (PGS 15). Met de combinatie van herbruikbare Chem-Sorb Absorptiekorrels, de voorraad-dispenser en een duidelijke werkinstructie kaart beschikt elk autobedrijf over een oplossing, die veel geld bespaart.

Het advies van de Bovag luidt letterlijk: “In een werkplaats is het aan te bevelen per twee werkplekken één dispenser beschikbaar te hebben om snel en effectief gemorste vloeistoffen op te kunnen ruimen. Regelmatige controle van de voorraad absorptiekorrels is natuurlijk een must.`

De belangrijkste voordelen even op een rijtje:
– de vloeistof wordt in de kern van de korrels opgenomen
– het wordt geen kleffe massa
– de korrels zijn 3-4 keer te gebruiken
– u voldoet aan arbo richtlijnen en incidentenmanagement
– uiteindelijk goedkoper in het gebruik dan bijv. kattekorrels

De combinatie van 3 zakken Chem-Sorb, een voorraaddispenser en de instructiekaart kost slechts € 299,– excl. BTW (geldig tot 28-2-2009).

Wilt u ook snel uw vloeistoffen opruimen, bel of mail ons, en de dispenser wordt binnen 10 werkdagen geleverd.