Algemeen
Regimanthus Silkausas, de topper van Vinylrecycling.com

In iedere editie van Recycling Magazine Benelux zetten we een topper uit de recyclingbranche in het zonnetje. Dit kunnen medewerkers zijn van een recyclingbedrijf, maar ook vanuit bijvoorbeeld de (machine)leveranciers. Toppers zijn mensen die niet snel op de voorgrond staan, maar wel degelijk een belangrijke rol vervullen binnen onze sector. Bijvoorbeeld de vrachtwagenchauffeur, receptionist, kwaliteitscontroleur of machine operator. De handjes die onmisbaar zijn in de recycling!

In de afgelopen editie was het de beurt aan Regimanthus Silkausas, werkzaam bij Vinylrecycling.com in Lelystad. Hij werd uitgeroepen tot topper omdat Regi een hele fijne en collegiale collega is. “Hij is verantwoordelijk voor onze screening afdeling, waar hij zich bezighoudt met de screening van floor sweeps. Op zijn afdeling verwerkt hij deze naar grondstoffen die opnieuw ingezet kunnen worden om een nieuw product te worden. Hij is van Litouwen naar Nederland gekomen om hier te werken, en een leven op te bouwen. Hij wordt door iedereen binnen onze organisatie gewaardeerd om zijn doorzettingsvermogen en werkethiek. Daarnaast is hij altijd bezig hoe hij zijn afdeling kan verbeteren en efficiënter kan maken, om zodoende een nog hogere productie te draaien. Hij denkt mee met de organisatie waardoor de screening van poeders een steeds groter aandeel is geworden van onze productie. Daarnaast denkt hij ook mee met de organisatie als een geheel. Momenteel kampen wij, zoals velen met ons, met een personeelstekort. Regi probeert collega’s uit Litouwen enthousiast te maken om ook bij ons te komen werken. En daarbij verwent hij ons altijd met Litouwse lekkernijen en biertjes. Echt een topper”, aldus het bedrijf.

Jouw topper in de komende editie?

Wil je als bedrijf jouw topper in het zonnetje zetten? Mail dan zijn/haar naam, functie, waarom hij/zij een topper is en een goede foto naar m.nijenhuis@eisma.nl.

Foto’s
Aangeleverde foto’s dienen rechtenvrij, van voldoende formaat (minimaal 1mb bestandsgrootte) en voldoende scherp te zijn. Een professionele fotograaf hoef je echter niet te zijn. Belangrijkste is dat de topper er goed duidelijk op staat en het liefst gefotografeerd in zijn/haar eigen werkomgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.