Ga naar hoofdinhoud

Weer veel nieuws tijdens de opendagen van Van der Spek Vianen B.V.

Het is ondertussen een traditie geworden de opendagen bij Van der Spek Vianen B.V.
Dit jaar zijn de opendagen op 27,29 en 30 december.

Ook dit jaar zullen er weer vele machines ten toon gesteld waaronder diverse primeurs en is er zelfs een wereldintroductie.

De geheel nieuwe Dynapac SD115C (waarbij SD staat voor Svedala Demag) asfaltafwerkmachine zal voor het eerst in de wereld openbaar worden getoond.Tevens zal ook de nieuwe 50cm frees de Dynapac PL500T present zijn.

Ook zal voor het eerst de nieuwe 80 tons Hyundai R800LC-7A worden getoond aan het Nederlandse publiek,deze is verkocht aan de Steenkorrel Groep in Amsterdam. Daarnaast zullen van Hyundai vele types mobiele- en rupsgraafmachines en wielladers worden getoond.

De overslag- en recyclingmachines worden dit jaar ook weer uitgebreid getoond.
Van Fuchs zullen vanaf de 21tons MHL320D tot aan de 65tons MHL380D diverse modellen uitgestald worden.

Ook toont men diverse producten van Steinert en Westeria waarmee Van der Spek bijna voor ieder sorteer- en schiedingsprobleem een oplossing kan bieden.

Natuurlijk worden er ook vele andere producten uit het leveringsprogramma worden gepresenteerd waaronder o.a.Putzmeister betonpompen,Kleemann breek-en zeefinstallaties,Dynapac walzen en frezen,Liebherr bouwkranen,Bell dumpers,Gehl schrankladers.

Genoeg interessante en nieuwe machines met technologische hoogstandjes om een bezoek tijdens de opendagen in de agenda te zetten, dit mag niet gemist worden.