Algemeen

De organisatie van de vakbeurs Recycling had onlangs voor haar Linkedin-pagina een gesprek met Fred Balduk. De senior accountmanager van Recycling Magazine Benelux is al jaren betrokken bij de vakbeurs als exclusief mediapartner. Lees hoe hij in contact blijft met klanten en zijn gouden tip…

Sinds 2010 is Balduk werkzaam als senior accountmanager bij Eisma Media Groep. Uitgever van onder meer de merken Recycling Magazine Benelux en Recycling International.

Wat merkt u op dit moment van het coronavirus binnen het bedrijf? Werkt u vanuit huis? Ziet u kansen?

“Onze wereld is veranderd in de afgelopen maanden, het zijn bijzondere tijden. We gaan voorlopig niet terug naar hoe het was en thuiswerken zal meer en meer geaccepteerd zijn. Veiligheid zal prioriteit hebben, altijd. Voor de komende tijd moeten we 1,5 meter afstand van elkaar houden, in ieder geval tot het moment dat er een geneesmiddel gevonden en voldoende geproduceerd is om het Corona-virus de baas te kunnen. Een mogelijke kans zie ik in de tip onderaan dit stuk.”

Hoe blijft u in contact met klanten?

“Contact met collega’s en vergaderen doen we via Skype en we op korte termijn hebben we directie en medewerkers een Q&A, met het nieuwe webinarplatform van WebinarGeek. Op dit moment is het contact met klanten telefonisch, per mail en WhatsApp. De bereikbaarheid is erg goed.
Ik ben bezig met verkoop, print en online, en zo ook met de beurscatalogus Vakbeurs Recycling 2020. Wij zijn exclusief mediapartner voor de beurscatalogus en brengen deze in samenwerking met de beursorganisatie jaarlijks uit.”

Wat betekent Vakbeurs Recycling post-corona voor u?

“Ik mis het echte contact, elkaar in de ogen kijken. En de bezoeken in de markt (toeleveranciers en recyclers) en aan beurzen en congressen. Tip (indien het financieel lukt): merkvoorkeur is goed op te bouwen in laagconjunctuur. Nu zaaien, straks oogsten. Vergeleken met andere branches denk ik dat we uiteindelijk niet al te veel mogen klagen, zeker met de economische ondersteuning van de overheid. Tot slot: hanteer de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Zorg samen voor veiligheid en blijf gezond. Samen kunnen we deze uitdaging aan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven