Ga naar hoofdinhoud

Vol programma op tiende Recyclingsymposium

BRBS Recycling, ENVAQUA en VERAS organiseren het tiende Recyclingsymposium op woensdagochtend 16 november 2022 in de Evenementenhal in Gorinchem. Het Recyclingsymposium vindt traditiegetrouw plaats tijdens de Vakbeurs Recycling en wordt mede mogelijk gemaakt door mediapartners Afvalgids, AfvalOnline, BEwerken en Recycling Magazine Benelux.

Er is een vol programma samengesteld. Dagvoorzitter Marieke van der Werf  introduceert in het 1e gedeelte van het symposium sprekers van de SER, het Ministerie van IenW en TU Delft over het thema:  “Grip op Grondstoffen”. In het tweede gedeelte wordt in een paneldiscussie tussen slopers, bouwers en recyclers de relatie tussen hergebruik, recycling en Circulaire Economie uitgediept. De uitreiking van de Student Recycling Award 2022 is een vast onderdeel van het Recyclingsymposium waarin jonge wetenschappers hun onderzoeken delen en hun ideeën voor de toekomst laten zien.

Het Recyclingsymposium wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een lunch die wordt aangeboden door de organisatie en sponsoren van het Recyclingsymposium.  

Aanmelden kan via www.recyclingsymposium.nl

Voor leden en donateurs van de organiserende verenigingen is de toegang gratis.
Aan overige geïnteresseerden wordt een bijdrage gevraagd van 100 euro (Excl. btw)