Algemeen

Specialist in containertransport K. Overdevest Transport uit Oud Gastel heeft deze maand haar vijfde VAKO Steillader in gebruik genomen. De goede kwaliteit en de ervaring met producent VAKO transport systems waren doorslaggevend.

De VAKO Steilladers worden door Overdevest ingezet voor het transport van containers gevuld met losgestorte producten in de Benelux. “Het verticaal kunnen laden en lossen van containers biedt onze relaties enorme logistieke voordelen. Met name de maximale gewichtsvulling van de containers en de optimale beladingsgraad leiden tot forse kostenbesparingen”, aldus Bart Overdevest.

VAKO transport systems is expert in het ontwikkelen en produceren van laad/los-systemen voor het containertransport. “We zien het als onze taak om problemen en uitdagingen van de klant te begrijpen, te analyseren en om te zetten in een goed werkende technische oplossing”, klinkt het vanuit Koudekerk aan den Rijn. “Veiligheid, kostenbesparing, efficiëntie en snelheid van de laad/los actie zijn hierbij belangrijke doelen. De hoge kwaliteitsstandaard, jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen dragen bij tot bedrijfszekere en betrouwbare laad/los oplossingen bij onze relaties.”


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven