Algemeen

Victor van Dijk vertrekt legt per 1 oktober 2019 zijn functie van algemeen directeur van ROVA neer. Hij doet dit om persoonlijke redenen. De Raad van Commissarissen van ROVA is Victor van Dijk erkentelijk voor zijn bijdragen aan de positionering en ontwikkeling van ROVA.

Onder de leiding van Van Dijk is de afgelopen periode een nieuwe strategie geformuleerd, gericht op verdere samenwerking, de kwaliteit en verwaarding van grondstoffen en groei van ROVA in het beheer van de buitenruimte. Ook is ROVA intern verder versterkt en is een stevige basis gelegd voor de verdere ontwikkeling van ROVA. De Raad van Commissarissen beraadt zich over de opvolging van Van Dijk.

De wens van de algemeen directeur om bij ROVA te vertrekken en zijn persoonlijk leven op een andere manier in te richten, heeft de Raad van Commissarissen verrast. Waarnemend voorzitter Hans Bossert: “Wij betreuren dat hij de organisatie verlaat, maar respecteren zijn besluit. Wij verliezen door het vertrek van Victor een betrokken en bevlogen bestuurder.”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven