Algemeen

Het inmiddels internationaal opererende familiebedrijf Van Werven uit Oldebroek heeft haar stersponsorovereenkomst met amateurvoetbalclub VSCO’61 met drie jaar verlengd. Namens Van Werven zette Herbert van Werven zijn handtekening onder het contract, terwijl sponsorcommissievoorzitter Christiaan Mulder dit namens de vereniging uit Oosterwolde deed.

Door autonome groei en overnames van verschillende bedrijven is Van Werven uitgegroeid van een familiebedrijf tot een grote gespecialiseerde dienstverlener op het gebied van infra en recycling en inmiddels werken er ruim vijfhonderd medewerkers. Het op professionele wijze geleide Van Werven biedt een breed scala aan diensten en producten, die in vier divisies zijn ingedeeld: Infra & Bouwstoffen, Afvalinzameling & Recycling, Biobased Products en Kunststof-recycling.

Bij van Werven staat duurzaam ondernemen met mens en techniek hoog in het vaandel. Jaarlijks wordt bijgedragen aan goede doelen en vindt ondersteuning plaats van regionale, nationale en internationale evenementen en activiteiten. Ook VSCO’61 maakt gebruik van de diensten van Van Werven en ervaart de grote maatschappelijke betrokkenheid van de onderneming. Naast de afvalinzameling bleek bij de aanleg van het prachtige kunstgrashoofdveld in 2013 eens te meer dat Van Werven de ideale partner is om dergelijke megaklussen in een kort tijdsbestek professioneel te klaren.

Van Werven en VSCO’61 hadden hun steun aan elkaar al vele jaren geleden gegeven en verweven in het bestaande Stersponsorcontract. Mede door de uiterst prettige samenwerking in de afgelopen jaren, zijn Van Werven en VSCO’61 opnieuw overeengekomen om de Stersponsorovereenkomst met drie jaar te verlengen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven