Algemeen

Van Happen Containers neemt Dikker bv over

1
Foto: Van Happen Containers

Het Brabantse Van Happen Containers heeft de inzamel- en recyclingactiviteiten van Dikker bv overgenomen. Dit bedrijf heeft vestigingen in Veldhoven en Beringe. Alle inzamel- en verwerkingsactiviteiten, inclusief de verhuur van rol- en afzetcontainers worden nu door Van Happen Containers wordt verzorgd. De medewerkers van Dikker en het materieel voor de inzameling worden mede overgenomen.

Dikker in Veldhoven werd opgericht in 1964 en richt zich op de inzameling en verwerking van bedrijfsafvalstoffen in Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg. Door de toenemende regelgeving en complexiteit besloot de huidige directie zich te specialiseren en zich toe te leggen op de handel in bouwstoffen en de toelevering van MegaMix mortels. “De inzamel- en recyclingactiviteiten dragen we met een gerust hart over aan de familie Van Happen. Met dit bedrijf werken we al een aantal jaren samen.”, aldus Geert Verhoeven en Ton Dikker, eigenaren van het bedrijf. Mark van Happen vult aan: “Door deze schaalvergroting rijden we nog minder lege kilometers en kunnen we de ingezamelde grondstoffen duurzaam verwerken; ook die van de klanten van Dikker. En met de nieuwe hal die wij in Eindhoven bouwen, zijn we voorbereid om grotere volumes te verwerken.”

De activiteiten op het gebied van bouwstoffen en de levering van cement in de zogenaamde MegaMix, de bouwmortels die door regionale bedrijven in heel Nederland geleverd worden, blijven bij Dikker bv in Veldhoven.

1 reactie op “Van Happen Containers neemt Dikker bv over

  1. Robert Prudon schreef:

    Gefeliciteerd met deze mooie strategische overname!

    Plastic recycling Prudon bv

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.