Ga naar hoofdinhoud

Van Bemmel machine import importeur Terra Select ster/schijvenzeven

Na een samenwerking van 20 jaar heeft Van Bemmel machine~import besloten te stoppen met het product Backers.
De firma Backers speelde onvoldoende in op de vraag uit de markt om vernieuwing en innovatie, maar bleef hangen in de oude successen. De wensen/eisen die klanten tegenwoordig aan machines stellen worden steeds uitgebreider en daarin willen/moeten wij als leverancier aan tegemoet komen.
De samenwerking en het vertrouwen tussen fabrikant en leverancier is hierbij van groot belang. Juist dit vertrouwen is verstoord geraakt waardoor vooral de aftersales te lijden heeft gehad. Back-up van je fabrikant is cruciaal bij de vertegenwoordiging van elk produkt.

Dat het anders kan hebben wij ondervonden bij de fabrikant van Terra Select trommelzeven, die wij sinds 2004 vertegenwoordigen. Deze fabrikant, die geweldige machines bouwt en open staat voor ideeën van leveranciers en klanten,bouwt nu ook schijven/sterrenzeven welke wij gaan opnemen in ons verkoopprogramma.

Voor het uitzeven van grond, puin, zand en andere abressieve materialen leveren wij al vanaf 2004 de minder aan slijtage onderhevige, Keestrack rupsmobiele 3-fractie zeven.