Ga naar hoofdinhoud

Universele koppeling tussen weegbrug en administratie

Compulaat Automatisering bv uit Nijeberkoop heeft in samenwerking met InfoTech Logistics bv uit Waalwijk een universele en bovenal ijkwaardige koppeling tot stand gebracht tussen bijna iedere denkbare weegbrug en het administratieve software pakket van Compulaat. Naast een koppeling met de weegbrug biedt deze opzet ook de mogelijkheid om aanverwante verkeersgeleidende middelen aan te sturen. Denk hierbij aan slagbomen, stoplichten, maar ook aan onbemande toepassingen met behulp van paslezers, barcodelezers, etc.

De kern van de uiterst complete Compulaat-software is reeds sinds 1984 operationeel bij verschillende o.a. metaal- en papierrecyclingbedrijven door geheel Nederland. De laatste grote update van het onder Unix of Windows draaiende pakket heeft dit jaar z’n beslag gekregen. Het overnemen van ijkwaardige weeggegevens moest tot nu toe evenwel door tussenkomst van een memory-stick of door het opnieuw intikken van de gegevens.

Door een prettige samenwerking van InfoTech en Compulaat zijn de ijkwaardige weeggegevens nu zonder tussenkomst direct vanuit het Compulaat-pakket op te vragen en rechtstreeks beschikbaar voor verdere verwerking. Uiteraard kan ook gekozen worden om de weging losstaand uit te voeren en alsnog handmatig over te nemen.

Om dit heugelijke feit te vieren heeft Compulaat Automatisering de jubileumaanbieding verlengd.