Algemeen

Van Munster Recyclers en Reisswolf Heesch maken een sterke groei door. Inmiddels is de organisatie gegroeid tot zo’n 75 medewerkers, in een zich uitbreidend werkgebied met toenemende volumes. Om deze groei en ambities in de complexere markt te kunnen realiseren, is onlangs het directieteam uitgebreid.

Sinds 1 februari is Ron van Nistelrooy gestart als commercieel directeur. Hij geeft actief meer inhoud aan de verkoop, de marketing en het relatiebeheer en gaat samen met Jan en Harold van Munster de directie vormen. Door de aanstelling van Van Nistelrooy creëren de aandeelhouders ook de ruimte om de voorgenomen bedrijfsverplaatsing in goede banen te leiden, zonder oog te verliezen voor het contact met klanten en stakeholders.

Van Nistelrooy is 39 jaar en heeft veel ervaring in de recyclingbranche. Hij was voorheen werkzaam als manager Small and Medium Enterprises bij Renewi. “Ik wil bij Van Munster Recyclers en Reisswolf verder bouwen aan de ontwikkeling van deze twee mooie bedrijven. Het toevoegen van waarde aan afval in een branche die volop uitdagingen en ontwikkelingen kent. Daarop anticiperen en de kansen die zich voordoen pakken, daar gaat het om!”

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven