Algemeen
(Foto Renewi)

Renewi kondigt aan dat het een tweede notering op Euronext Amsterdam heeft aangevraagd. Een dergelijke vermelding wordt naar verwachting op 30 januari 2020 van kracht. De Vennootschap plaatst geen nieuwe aandelen in verband met haar aanvraag voor een secundaire notering op Euronext en blijft genoteerd op het premiumsegment van de Officiële Lijst in Londen. Rabobank – Kepler Cheuvreux treedt op als listing agent.

Renewi gelooft dat toelating tot de handel van de aandelen op Euronext Amsterdam gunstig is voor de Vennootschap en haar stakeholders, om een ​​aantal redenen:

  • een gemakkelijkere toegang voor aandeelhouders, die ervoor kiezen om in Amsterdam in euro’s te investeren;
  • een betere afstemming van het merk Renewi op de Nederlandse economische en maatschappelijke interesse in de circulaire economie en de zichtbaarheid van het merk voor investeerders in de Benelux.
  • de secundaire notering draagt bij aan de liquiditeit in de aandelen van de Groep, door zijn toegenomen profiel in de Benelux en een uitgebreide onderzoeksdekking.

De raad van bestuur blijft ervan overtuigd dat Renewi voor het volledige jaar, eindigend op 31 maart 2020, in overeenstemming met zijn verwachtingen handelt. Vooruitkijkend naar het volgende boekjaar, blijft de Raad de mogelijke impact van de vertragende economie en van lagere recyclaatprijzen voor papier en metaal volgen en ze verwacht enige blijvende impact in Nederland op bouwvolumes, vanwege onzekerheid over de regelgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven