Algemeen
Pieter-Balth Linders (l) en Remco Noordermeer (r) (Foto: Remondis)

Pieter-Balth Linders is toegetreden tot het directieteam van REMONDIS Smart Infra. Zijn positie als regiodirecteur Zuid-West voor afvalinzameling en recycling wordt ingevuld door Remco Noordermeer. REMONDIS Smart Infra realiseert en onderhoudt installaties zoals pompsystemen en gemalen voor het beheer van afval-, hemel- en oppervlaktewater. Mede door de klimaatveranderingen, is er een groeiende vraag naar duurzaam waterbeheer.

De ervaring van Linders in het beheer van de openbare ruimte binnen overheidsgedomineerde omgevingen, maakt dat hij bekend is met de uitdagingen die gaan komen. Daarnaast is REMONDIS Smart Infra de afgelopen jaren fors gegroeid door verschillende overnames. Ook met het begeleiden van integratietrajecten na overnames heeft Linders ruime ervaring uit zijn tijd als regiodirecteur. Zijn jarenlange kennis, netwerk en ervaring maken dat hij in zijn rol als directeur een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verder uitbouwen van REMONDIS Smart Infra.

Noordermeer is de nieuwe regiodirecteur Zuid-West binnen REMONDIS op het gebied van afvalinzameling en recycling. Hij heeft jarenlange ervaring in de afvalsector, zowel bij bedrijven als overheden, nationaal en internationaal. Noordermeer wordt in staat geacht om de ingeslagen weg in de regio verder vorm te geven en de positie van REMONDIS verder te verstevigen.

Ambities waarmaken
Managing Directors, Andreas Krawczik en Gerd Terbeck “Met Pieter-Balth Linders en Remco Noordermeer in positie hebben wij er alle vertrouwen in dat wij onze ambities binnen REMONDIS Smart Infra en voor afvalinzameling en recycling in de regio Zuid-West waar kunnen maken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven