Algemeen

Trefdag Aken 2021 gaat niet door

In verband met de beperkende maatregelen die in Nordrhein-Westfalen nog steeds van kracht zijn, de besmettingsrisico’s en gevolgen daarvan voor mens en branche als zevenhonderd metaalrecyclers dicht opeengepakt staan, is besloten de Trefdag 2021 niet te laten doorgaan.

Voor het eerst in het bijna 25-jarig bestaan van de Trefdag in Aken vindt deze geen doorgang in januari 2021. De vier organisaties BDSV, VDM, Denuo en MRF moeten helaas concluderen dat het met de kennis van nu het niet verantwoord is om zo’n groot evenement te laten plaatsvinden.

Momenteel is het ook nog niet toegestaan om zulke grote evenementen in Nordrhein-Westfalen te organiseren. Evenementen waar geen 1,5 meter afstand kan worden geborgd, zijn al helemaal niet aan de orde. Zie daar de problematiek voor de Trefdag in een notendop.

Het valt ook niet te verantwoorden als er onder de honderden aanwezige metaalrecyclers een besmettingshaard zou zijn en als gevolg daarvan de gehele metaalrecyclingsector letterlijk plat zou kunnen komen te liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven