Algemeen

Topper: Kees van der Plas

Kees van der Plas, manager productie bij Brantjes Data Vernietiging, werd aangedragen als topper voor de april editie van Recycling Magazine Benelux. Volgens het bedrijf is Kees een echte Topper omdat: “Hij in zijn rol als manager productie bij Brantjes Data Vernietiging zorgt dat alles wordt geregeld zoals we dat met onze opdrachtgevers afspreken in het kader van CA+ gecertificeerde archief-, hardware- en productvernietiging. De vernietigingsopdrachten zijn gevarieerd en geen dag is hetzelfde. In die hectiek zorgt Kees met zijn team voor een gestandaardiseerde verwerking. Zijn ingangscontrole is fenomenaal en borgt een tijdige en juiste orderafhandeling, facturatie en massabalans. Dat is ook van belang voor onze Weeelabex en CA+ certificering.

Kees is al jaren werkzaam binnen onze groep van bedrijven. Vanaf 1997 als chauffeur voor Nijssen Inzameling en Logistiek en toen de vacature manager productie enkele jaren geleden ontstond, gaf hij aan dat hij wel wilde bekijken of dat wat voor hem zou kunnen zijn. Daar wilden we graag in mee en we hebben er geen moment spijt van dat we dit traject zijn ingegaan. Ondanks dat hij in het begin aangaf dat als er iets niet goed was we dat ook zeker moesten benoemen was direct duidelijk dat hij in zijn nieuwe rol toegevoegde waarde leverde.  

Zijn toegevoegde waarde zit in zijn rol als mensenmens. Zo zorgt hij enthousiast voor ondersteuning van de BBL medewerkers van wie de eersten al zijn doorgestroomd als C chauffeur. Hij begeleidt in het kader van de participatiewet medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, verzorgt de functioneringsgesprekken en houdt overzicht over het operationele proces waarbij hij makkelijk schakelt met de planning, collega’s en klanten.

Kortom iemand die het werk voor iedereen nog een stukje leuker maakt!

Foto’s: Brantjes/Nijssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.