Ga naar hoofdinhoud

Topper in de spotlight: Maarten

Naam: Maarten van Ettekoven

Bedrijf:  G.M. Damsteegt BV

Functie: Acquisiteur

Topper omdat: Maarten de recyclingtak bij G.M. Damsteegt BV uit Oud-Alblas aanvoert en onmisbaar is in de verhuur van recyclingmachines door heel Nederland. Maarten rijdt honderden kilometers per week door heel Nederland. Sinds 2011 is hij vanuit een andere sector binnengekomen en had veel zin in een nieuwe uitdaging. Met al zijn enthousiasme en gedrevenheid stortte hij zich op deze nieuwe tak bij G.M. Damsteegt B.V., de verhuur van recyclingmachines.

Onmisbaar is daarbij het hele team van de afdeling recycling wat daaraan bijdraagt om de recyclingmachines bij de klanten te laten draaien. Maarten bezoekt klanten, geïnteresseerden en projecten en voorziet iedereen van advies. Zijn enthousiasme en gedrevenheid is aanstekelijk, maar vooral ook de persoonlijke belangstelling voor iedereen en meeleven, wordt gewaardeerd.

Maarten draait zijn hand ook niet om, om zelf op een machine te stappen bij overmacht. Hij draait ook zijn hand niet om, om zelf zijn overal aan te trekken en een trommel van een machine te wisselen. Voor wie hem nog niet kent, kan hem altijd bellen of mailen voor een afspraak.

Jouw topper in de spotlight? Mail dan een foto van de Topper, naam, functie en waarom het een topper is naar m.nijenhuis@eisma.nl