Algemeen

Steinert waste recycling: live

Hier draait het om: de nieuwe afvalsorteerlijn voor het uitvoeren van testen bestaat uit klassieke magneten, non-ferro-metaalscheiders, sensorgebaseerde sorteersystemen en realistische voorbereidingszones.

Met verschillende voorbeelden van klanten uit de sectoren industrieel afval en recycling van lichte verpakkingen, informeert Steinert op woensdag 30 juni geïnteresseerden over kansen en uitdagingen op de gemeenschappelijke weg naar een optimale sorteeroplossing. Dit gebeurt live, vanaf de nieuw opgezette en met de modernste sorteersystemen uitgeruste afvalsorteerlijn in het nieuwe testcenter in Pulheim.

Andreas Jäger, Global Sales Director waste recycling, en Hendrik Beel, directeur van Steinert Unisort GmbH, zijn de gastheren bij dit online-event. Presentatrice Janine Mehner leidt de belangstellenden door het ongeveer één uur durende programma. Om zeker te weten dat zich ook bij het tweede livestream-event van Steinert niemand zal vervelen, is er weer gezorgd voor een afwisselend en levendig programma. De twee gastheren beantwoorden de vragen van de kijkers live en geven een overzicht van de ingebouwde sorteersystemen.

De nieuwe lijn helpt klanten om voorafgaand aan de bouw- of aanpassing van een sorteersysteem het sorteren van het materiaal waarmee zij te maken hebben, zo realistisch mogelijk te simuleren en te testen. Steinert heeft zich intensief met het uitdagende onderwerp beziggehouden. In de nieuwe afvalsorteerlijn zijn, naast de eigen sorteersystemen, ook diverse voorbereidingszones geïntegreerd, die in de praktijk vaak voorkomen. Hierbij te denken aan: zeven, windshiften en een ballistische scheider.

Er zijn twee livestreams: van 09.00 tot 10.15 uur in het Engels en van 13.00 tot 14.15 uur in het Duits. Aanmelding: https://steinertglobal.com/digital-academy/steinert-waste-recycling-live/