Algemeen
Een van de nieuwtjes op de SMT klant- en relatiedagen is deze nieuwe snelwissel van Steelwrist. Foto: Steelwrist

Met het afgelasten van de Technische Kontakt Dagen bedacht machinedealer en -importeur SMT Nederland snel een alternatief voor haar klanten. Op woensdag 8 en donderdag 9 juni organiseren zij klant- en relatiedagen in Emmeloord. Hier tonen zij de nieuwste ontwikkelingen in de grondverzet, overslag en recyclingbranche.

Door de annulering van de TKD ontstond er ruimte de agenda van SMT en haar leveranciers. Al snel kregen ze bij SMT daarom het idee om een kleinschalige evenement voor SMT klanten. Het tweedaagse event is bedoeld voor ondernemers, machinisten en liefhebbers van grondverzet en recycling. Bezoekers zijn deze dagen welkom tussen 13:00 en 20:00 uur. Vooraf aanmelden is verplicht!

Demoterrein en beursvloer

Het buitenterrein wordt omgebouwd tot demoterrein waar een breed scala aan Volvo en Sennebogen machines zijn te testen. De showroom van SMT Nederland doet dienst als beurshal waar door deelname van diverse merken van alles te bekijken en te doen zal zijn.

Deelnemende leveranciers zijn onder andere: Steelwrist AB, Topcon Positioning Netherlands, Eurosteel, Engcon Netherlands, Groeneveld-BEKA Nederland, BV BECO, Freshfilter, BMAir Benelux, Matt Nielen.

Hoewel ze bij SMT uitkijken naar dit alternatief, vinden ze het erg jammer niet naar de TKD te kunnen. “We gaan er vanzelfsprekend van uit dat we volgend jaar als SMT Nederland weer gezellig op een bomvolle TKD staan!”