Algemeen

Onlangs bond de Macpresse balenpers van Sita Soesterberg voor de 200.000ste keer een baal af. MultiNET International wilde dit moment niet onopgemerkt voorbij laten gaan en ging met een taart langs op de vestiging om hen te feliciteren.

“De combinatie van: weinig storingen, goede doorloop van het materiaal en super gemotiveerde medewerkers heeft er toe geleid dat de tellers nu op 200.302 balen en 6366,7 draaiuren staan” aldus een zeer tevreden Eric Scheggetman (locatiemanager Sita Soesterberg) die dagelijks de uren en balen registreert.

Wil Fred Mutsaerts, directeur MultiNET International stelt:
“Er zijn natuurlijk meer balenpersen die meer dan 200.000 balen maken, maar hier spreken we over een unieke situatie. Door de combinatie van een snelle balenpers met een optimale logistiek en werkwijze heeft Sita nog niet eerder vertoonde resultaten laten zien: Met wisselende kwaliteiten papier, met een groot aandeel licht karton en veel plastics, is het gemiddelde van 31,5 ton per draaiuur ongekend.”

In de afgelopen jaren heeft MultiNET International zich ontwikkeld van leverancier van individuele machines tot een bedrijf dat totaaloplossingen bedenkt en verzorgd voor de recycling markt. Dus naast het leveren van Macpresse balenpersen realiseren zij turn-key projecten voor de recycling industrie.