Algemeen

Met de aankoop van het bedrijf Recommit Limited heeft Sims Recycling Solutions haar diensten voor het beheer van waardevolle elektronica uitgebreid.

RecommIT (www.recommit.co.uk) is opgericht in 1997 en heeft zichzelf snel ontwikkeld tot één van de leidende IT asset recovery bedrijven in Groot-Brittannië. De dienstverlening omvat inzameling van materiaal, verwijdering van data, inzet van overtollige apparatuur voor hergebruik en de uiteindelijke recycling van onverkoopbare IT assets.

Graham Davy, CEO van Sims Recycling Solutions: “We zijn blij dat we RecommIT kunnen verwelkomen. De infrastructuur van RecommIT in Groot-Brittannië biedt voor Sims een perfect platform voor verdere internationale groei in een belangrijke markt. Er is een groeiend bewustzijn dat ingeleverde elektronische apparatuur kan worden hergebruikt. Dit gegeven, samen met de toenemende aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, maakt het belangrijk voor ons om een complete oplossing aan te bieden voor WEEE.

De toevoeging van RecommIT biedt ons de mogelijkheid om onze IT asset recovery diensten naar onze klantenkring verder uit te breiden.“