Algemeen

Tijdens de Infra relatiedagen in Hardenberg bezochten Arjon den Breejen en Linda de Groot van Next Rental uit Cruquius de stand van Rotar International BV. De gesprekken waren bijzonder constructief en dit resulteerde in de aanschaf van acht sloop sorteer grijpers, met ondertussen een verdere uitbreiding van twee stuks.

Er werden vier grijpers RG 15-N voor kranen van 14 t/m 18 ton aangeschaft, met geïntegreerde CW adapter voor een nog compactere aanbouw. Daarnaast werden er vier Grijper RG 28-N aangeschaft voor kranen van 20 t/m 28 ton. Onlangs werden alle grijpers uitgeleverd. Next Rental was bijzonder enthousiast over het verloop van de samenwerking, en bevestigde dit met een opdracht van nogmaals twee grijpers RG 48-N voor kranen van 35 t/m 48 ton.

Alle grijpers zijn gespoten in de blauwe huiskleur van Next Rental en tevens voorzien van dubbele draai motoren. Rotar verwijst in de toekomst ook hun aanvragen voor verhuur meer en meer door naar Next Rental. Een verdere uitbreiding van andere uitrustingen, zoals vergruizers en betonscharen, staat voor de nabije toekomst gepland.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven