Ga naar hoofdinhoud

Retourmatras oprichter Nanne Fioole geeft stokje door

Nanne Fioole (rechts) draagt het stokje over aan een nieuw duo.

Matrasrecycler Retourmatras gaat verder onder nieuw management, nadat oprichter Nanne Fioole eind dit jaar afscheid neemt van zijn bedrijf. Opvolging vond hij in Remco Noordermeer en Chico van Hemert.

Ruim 12 jaar geleden zette Nanne Fioole het bedrijf Retourmatras op. In die jaren ontwikkelde de recycler het bedrijf door naar meerdere vestigingen, en samenwerkingen met bedrijven als Ikea en Renewi. Nanne was al enige tijd op de pensioengerechtigde leeftijd, maar wilde tot nu toe nog geen afscheid nemen van zijn bedrijf. Nu is de tijd gekomen om dit toch te doen.

Sinds augustus is er een nieuwe samenwerking van twee managing directors aan het roer van RetourMatras, in de vorm van Remco Noordermeer en Chico van Hemert. Remco kent de recyclingbranche goed en heeft daarin een ruim netwerk opgebouwd. Met op zijn CV werkgevers als AVR en Remondis. Chico van Hemert heeft al een langere historie bij Retourmatras onder andere als operationeel manager en operationeel directeur. In de nieuwe setting gaat hij de RetourMatras-methode internationaal op de kaart zetten. Remco gaat zich focussen op het uitbouwen van het unieke matrasrecyclingconcept binnen de Nederlandse markt.

Remco en Chico bij de Retourmatras vestiging in Bodegravan. Foto: RetourMatras

Eén reactie op “Retourmatras oprichter Nanne Fioole geeft stokje door

Reacties zijn uitgeschakeld.