Algemeen
220319, Schimmert: dakrenovatie Soons interieurbouw. Foto: Marcel van Hoorn.

Rockcycle is de recycling service waarmee steenwolresten worden ingezameld en teruggehaald via bouwplaatsen. Geen nieuw concept, want ROCKWOOL en Renewi ontwikkelden de service jaren geleden al. Onlangs hebben ze de samenwerking vernieuwd en de service verbeterd.

Naast de recycling van steenwol voortkomend uit grote projecten, werken de beide partijen ook samen aan de opzet van diverse inzamelpunten voor de verwerking van kleinere hoeveelheden steenwol. Want in een tijd waarin circulariteit en circulair bouwen steeds belangrijker worden, is deze service steeds meer in focus in bouwprojecten

In de bouwbranche en de industrie wordt steeds vaker bewust gekozen voor processen met een minimale impact op de omgeving. Door gebruik te maken van Rockcycle lever je een directe bijdrage aan een circulaire economie, door vermindering van afval én verlaging van het primair grondstofgebruik.

“We ervaren een groeiende vraag naar het gebruik van Rockcycle”, aldus Paul Steen, Sales Director ROCKWOOL Benelux. “Met de vernieuwde samenwerking kunnen we nog beter inspelen op de klantvraag en tegelijkertijd nog meer bijdragen aan de circulaire economie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven