Ga naar hoofdinhoud

Remondis breidt uit met overname Union Container Services

Gerd Terbeck, Gijs Hartog, Andreas Krawczik, Ruud Kortink, Jan de Vroe en Edgar Methorst. Foto: Remondis

Recycler Remondis Nederland heeft het Noord-Hollandse Union Container Services BV in Amsterdam overgenomen. Eigenaar van Union Container Services, Gijs Hartog, blijft werkzaam en betrokken. De nieuwe directie wordt gevormd door Jan de Vroe en Edgar Methorst.

“Met deze overname en uitbreiding versterken wij onze positie en stellen wij onszelf in staat om onze complete dienstverlening in Noord-Holland en nu ook in de stad Amsterdam optimaal uit te kunnen voeren”, zegt Dr. Andreas Krawczik, Managing Director Remondis Nederland. Edgar Methorst, Regiodirecteur Noord-Holland bij Remondis, vult aan: “Union Container Services is echte specialist in Amsterdam. Wij willen vanuit de vertrouwde locatie de klanten blijven bedienen en dienstverlening uitbreiden. Dit geldt ook voor de webshop www.bouwbak.nl, welke mee overgenomen wordt.”

“Na precies 9 jaar is er een nieuwe fase aangebroken voor Union Container Services . Als nieuw onderdeel van Remondis Nederland gaan wij per 1/10/2022 onze activiteiten uitbreiden met dezelfde visie en servicegerichtheid. Door deze overname kunnen wij u nog beter van dienst zijn in alle afvalstromen”. Aldus Gijs Hartog.

Lees ook: