Algemeen

Van kleine tasjes tot hele trailers vol. Deze week stond Reisswolf Scheemda in het teken van de Nationale Snipperdag. Een dag waarop particulieren, gemeenten én bedrijven gratis en veilig vertrouwelijke documenten konden laten vernietigen.

Ondanks de huidige situatie rondom het COVID-19 virus was er veel aanloop. Zowel in Scheemda als in Roden konden bezoekers hun vertrouwelijke documenten inleveren. Helaas konden ze niet blijven voor een kop koffie of thee, maar dat mocht het succes van de dag niet in de weg staan. Op een veilige manier en met voldoende afstand hebben de Reisswolf collega’s er voor gezorgd dat de Nationale Snipperdag vlekkeloos verliep.

Ook dit jaar viel weer op dat particulieren en bedrijven steeds meer bezig zijn met privacy en zorgvuldige gegevensverwerking. Met de invoering van aangescherpte wet- en regelgeving rondom de opslag en verwerking van vertrouwelijke documenten is iedereen bewuster geworden van de noodzaak om deze documenten veilig op te slaan of te laten vernietigen. In totaal is er 23.528 kilo aan papier ingeleverd. Papier dat volgens strenge veiligheidseisen door Reisswolf wordt vernietigd en vervolgens de weg terugvindt in de circulaire economie.

Waar voorheen één goed doel werd uitkozen om de totale opbrengst aan te doneren, koos nu iedere Reisswolf vestiging een eigen goed doel uit. Daarbij was het overkoepelende thema: regionale zorg. Reisswolf Scheemda koos er voor om geen geldbedrag te doneren, maar High Teas aan Oosterlengte. Met de donatie hopen we een glimlach op het gezicht van ouderen te toveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven