Ga naar hoofdinhoud

Refurbishing van it-materiaal

Maar al te vaak word gedacht dat het formatteren van een harde schijf voldoende is voor het verwijderen van de data op de harde schijf. Maar de realiteit is anders. Er bestaan bedrijven die al je data kunnen terughalen na een formattering. Bedenk welke impact dit heeft als uw concurrent uw tweedehandscomputer in handen krijgt en alle gevoelige bedrijfsinformatie weet.
Bedenk welke impact dit heeft als uw concurrent uw tweedehandscomputer in handen krijgt en alle gevoelige bedrijfsinformatie weet.

Datexis zorgt dat it-materiaal op een veilige manier een tweede leven krijgt en dat we zo ons steentje bijdragen aan het milieu.
Hierdoor zijn we een schakel tussen grote bedrijven die hun afgeschreven PC-materiaal een nieuw doel willen geven en budgetgelimiteerde organisaties die betaalbare kwaliteits PC`s zoeken. Als belangrijke partner tussen het bedrijfsleven en scholen, die op deze manier toch met up-to-date materiaal tegen een lage kostprijs kunnen werken, krijgen leerlingen de kans zich ten volle voor te bereiden op hun latere beroepscarriëre.