Algemeen
De miniperswagen van Bnext.nl zorgt voor minder C02 uitstoot dan vuilniswagens. Er zijn door de pers minder transportritten nodig en het afval wordt op een duurzame manier verwerkt. Foto: Bnext.nl

Na overname van Bnext.nl door GP Groot eerder dit jaar, is ook de vestiging van Bnext.nl in Terneuzen nu in handen van een nieuwe partij. Deze vestiging is verkocht aan Recycling Kombinatie Reko. De aankoop werd gedaan, omdat  Recycling Kombinatie Reko haar activiteiten wil uitbreiden.

Bnext.nl was tot begin 2022 beter bekend als Beelen. Het bedrijf had eerder al de ambitie om de impact van Beelen.nl op de circulaire economie verder te vergroten. Zo kwamen ze in 2019 met Beelen NEXT. Onder deze naam werd door het bedrijf in die jaren geëxperimenteerd met nieuwe manieren om (sloop-)materialen geschikt en volledig beschikbaar te maken voor hergebruik. Het concept van zo veel mogelijk circulair werken werd verder uitgerold in de rest van het bedrijf en daarmee veranderde uiteindelijk ook de naam naar Bnext.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.