Algemeen

Technische Handelsonderneming C. van der Pols & Zn. is een flexibele partner op het gebied van recyclingtechniek, tractoren, groentechniek en grondzuigtechniek. Pols heeft de ambitie te groeien naar een leidende positie op de markten waarop ze actief is. Op basis van een grote productkennis en doordat er oog is voor het belang van haar klanten. In lijn met deze ambitie heeft Pols de compleet vernieuwde webshop parts.pols.nl online gezet.

De webshop is niet alleen zeer compleet, ook de prijsstelling is concurrerend en de webshop helpt de klant duidelijk in zijn of haar zoektocht naar het juiste onderdeel. De benodigde onderdelen kunnen zowel op onderdeelnummer, als via technische tekeningen opgezocht worden. Om het zoeken naar het juiste onderdeel nog makkelijker te maken, worden bijna alle onderdelen voorzien van een zogeheten 360 graden foto.

In eerste instantie worden er via de webshop onderdelen van de merken Ransomes, Jacobsen, E-Z-GO, Cushman, TS Industrie, Doppstadt en Kioti aangeboden. Later dit jaar worden er nog onderdelen van andere merken toegevoegd. De webshop van Pols is openbaar en dus voor iedereen toegankelijk.

Zie: parts.pols.nl/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven