Ga naar hoofdinhoud

PIRTEK breidt uit naar Canada

Pirtek bedient wereldwijd alle hydrauliekmarkten.

PIRTEK, wereldwijde dienstverlener voor het on-site vervangen van hydraulische en industriële slangen en aanverwante producten, breidt zijn merkaanwezigheid uit naar Canada. PIRTEK erkent dat de vraag in de Canadese hydrauliekslangindustrie hoog is, maar dat het land grotendeels verstoken is van een sterk franchisemerk, om service te verlenen. PIRTEK concentreert zich in eerste instantie op ten minste één nieuwe vestiging in elke provincie van Canada om van daaruit verder uit te breiden.

Momenteel is PIRTEK actief in 23 landen met meer dan 430 vestigingen over de hele wereld. In de Benelux is Pirtek actief met 22 vestigingen. Ondanks de pandemie is het bedrijf de afgelopen jaren blijven groeien, zowel in omzet als in vestigingen en servicebussen. “Vertakkingen naar geheel nieuwe gebieden zijn voor ons uitgestippeld terrein en Canada heeft een gezonde behoefte aan reparatie van hydraulische en industriële slangen,” zei Kim Gubera, CEO van PIRTEK USA.

“Onze nieuwe Canadese franchisenemers helpen mee om het merk PIRTEK in het land op te bouwen. Zij krijgen uitgebreide training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat zij uitgroeien tot geweldige ambassadeurs. Daardoor volgen er wellicht meer franchisenemers in het hele land. Dit is een geweldige kans, waarbij de sky de limit is voor verreikende gebieden en inkomsten.”