Algemeen

Revas Multiservice in Apeldoorn en Meyland in Adegem (België) zijn een partnerschap aangegaan om elkaars markten uit te breiden en te versterken. Beide machinebouwers zijn gelijksoortig in hun bedrijfsfilosofie, expertise en dienstverlening.

Revas ontwerpt, bouwt en onderhoudt al sinds 1997 installaties en componenten voor de overslag, het interne transport en de verwerking van stortgoederen in tal van sectoren, waaronder de recycling-, mengvoeder- en mineralen-industrie. Ook Meyland is een machine- en installatiebouwer voor de procesindustrie met drie pijlers: ontwerpen, bouwen en onderhouden.

Alle machines en componenten van Revas – zowel in staal als RVS – worden volledig in eigen huis gefabriceerd; vanaf de engineering tot en met de inbedrijfstelling op locatie. Tot de opdrachtgevers behoren bedrijven zoals Muller Beltex, maar ook producenten zoals Sonac, Navobi en Wellman Recycling.

Een van de kenmerken van Meyland is innovatiekracht. Het bedrijf introduceert binnenkort een nieuwe, stofvrije bandtransporteur: de Dust Free Conveyor (DFC). Dit gepatenteerde toestel combineert de voordelen van een conventionele bandtransporteur met die van een kettingtransporteur. Een andere installatie van Meyland is de restloze transportschroef. Deze transporteur kan zich volledig leeg draaien, zodat bij het wisselen van product geen contaminatie optreedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven