Ga naar hoofdinhoud

Oplossingen voor een duurzame toekomst

easyVisit™
easyFairs vakbeurzen zijn `hype-free`, en informeren u over de laatste innovaties in uw sector. Daarbij zijn de beurzen regionaal gefocused wat uw bezoek overzichtelijk maakt, zonder daarbij veel beslag te leggen op uw tijd.

In 2009 vindt op 13 en 14 mei 2009 de derde editie van easyFairs® Industrie &Milieu plaats en is Ahoy Rotterdam het toneel voor het event voor de milieugerichte onderneming.

De toenemende betrokkenheid van de overheid bij het toepassen van de Europese milieunormen en energiebesparende maatregelen, hebben de laatste jaren de vraag naar pasklare oplossingen voor de industriële sector enorm doen stijgen.
Indien uw bedrijf oplossingen ontwikkelt waardoor de Nederlandse industrie haar conformiteit met bestaande milieunormen kan nastreven, kosten voor milieuapparatuur kan verlagen en winstmarges kan vergroten, dan is exposeren op easyFairs® Industrie & Milieu een absolute must!
In de 3de editie van easyFairs® Industrie & Milieu wordt hier gevolg aan gegeven door een 2-daags commercieel platform op te zetten met als doel oplossingen te presenteren naar de Nederlandse industrie. De ontwikkeling van innovatieve milieutechnische- producten en diensten en het toepassen van processen staat hierbij centraal.
Het volledige programma omvat daarmee vrijwel alle aspecten in de milieusector; watertechnologie, emissiebehandeling, bodembehandeling, afvalmanagement, geluidshinder bestrijding en energiebesparing.