Ga naar hoofdinhoud

Open dagen Pon Equipment Arnhem 13 en 14 juni 2008

Na maanden van hard werken staat er een nieuwe ultramoderne vestiging van Pon Equipment aan de Roelofshoeveweg in Duiven. Met deze nieuwe vestiging zal Pon Equipment nog beter in staat zijn om de inmiddels befaamde serviceactiviteiten verder uit te breiden. Daarnaast zal de nieuwe vestiging de hoofdvestiging worden voor alle Komptech activiteiten.

Op 13 en 14 juni 2008 organiseert Pon Equipment dan ook open dagen waarop belangstellenden met eigen ogen kunnen zien wat Pon Equipment nog meer kan betekenen naast het leveren en onderhouden van de bekende gele en groene machines.

Het belooft een mooi evenement te worden voor iedereen die beroepsmatig te maken heeft met grondverzetmachines. Maar ook voor wie te maken heeft met recyclingmachines, zoals shredders, chippers, zeefinstallaties, sorteerinstallaties en omzetters zullen dit zeer interessante dagen worden.

Pon Equipment nodigt belangstellenden dan ook van harte uit om het nieuwe pand van binnen en van buiten te komen bekijken. Op het buitenterrein zullen tientallen Caterpillar en Komptech machines in werking zijn en er is speciale aandacht voor de compacte machines van Caterpillar. Ook in de grote hal van afvalverwerker SITA zullen een aantal machines gedemonstreerd worden.