Algemeen

Bureau Brabant, een tv-programma van Omroep Brabant, vraagt in de uitzending van maandag 17 juni uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven. Een van de onderwerpen is het onderzoek naar de grote brand bij TUF Recycling in Dongen.

Op donderdagavond 11 oktober 2018 wordt een brand gemeld bij het recyclingbedrijf TUF aan de Vierbundersweg in Dongen. Er blijkt een flinke brand te woeden. Het kost de brandweer de hele nacht en een deel van de volgende ochtend om het onder controle te krijgen. De loods brandt volledig uit. Het bedrijf is enkele malen in het nieuws geweest. In die berichtgeving werd gemeld dat het recyclen van kunstgrasmatten problematisch verliep.

Op de avond dat de brand uitbrak stond er een gemeenteraadsvergadering gepland waar de situatie besproken zou worden. Daarnaast zijn er op verschillende momenten dreigementen geuit richting het bedrijf. In het onderzoek naar de brand houdt de politie op dit moment alle scenario’s open. Ook die van brandstichting.

Maandagavond 17 juni is om 18.00 uur de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven