Ga naar hoofdinhoud

OBMtec BV dealer van Backers sterrenzeven

Na een kort maar krachtige onderhandeling, een bezoek van Mark v/d Galiën (directeur van OBMtec BV) aan de Backers fabriek in Twist, Duitsland, en een bezoek van Heinz Backers (directeur van Backers Maschinenbau GmbH) aan OBMtec BV, heeft OBMtec BV in Buitenpost, het dealerschap van Backers sterrenzeven verkregen voor Nederland, België, Luxemburg en Tsjechië.

Backers Maschinenbau GmbH produceert mobiele en stationaire sterrenzeven met diverse inzetmogelijkheden. De bekende en betrouwbare machines hebben een hoge zeefcapaciteit en zeefkwaliteit met veel nieuwe toepassingen en innovaties.

Backers sterrenzeven zijn leverbaar in 3 types:
2 ma: 2 zeeffracties
3 ma en 3 mb: 3 zeeffracties
Tiger: 3 zeeffracties met capaciteit tot 400 m³

De Backers sterrenzeven zijn leverbaar op wielen en op rupsonderstel, maar ook een combinatie van wielen en rupsen is mogelijk. De zeefmachines zijn bovendien uit te breiden met Windshifters. De “Tiger” is een speciale uitvoering mobiele rupsmachine uitgevoerd met een zwaardere Caterpillar dieselmotor en zwaardere pompen, verlengde afvoerbanden en verbrede sterrenassen en bunker. Innovatie door jarenlange ervaring en de prijs kwaliteit verhouding zorgen ervoor dat de Backers sterrenzeven wereldwijd verkocht worden.