Algemeen

November-nummer naar de drukker

De november-editie van Recycling Magazine Benelux, het eerste nummer onder leiding van de nieuwe hoofdredacteur Willem-Jan Schampers, is naar de drukker. Hierin onder meer artikelen over de vakbeurs Recycling 2018, de Valltech Group, Ortessa, Vink Recycling en Koenen. Daarnaast interviews met Rien Driessen en Marc van Gerrevink en columns van Ad Lansink en Henk Meinen.

Overigens is aan de titel ‘Recycling Magazine Benelux een subtitel toegevoegd: ‘Circulaire economie in de praktijk’. Schampers: “Recycling’ is immers meer dan alleen hergebruik. Er komt anno 2018 zoveel meer bij kijken. Denk dan aan het scheiden van afval, het transport van schadelijke stoffen, CO2-reductie, het sorteren van bouw- en sloopafval, machinebouw, veiligheid, wetgeving, innovaties et cetera.”

“En omdat we vonden dat het blad ook wel een opknapbeurt mocht hebben, presenteren we ook een nieuwe vormgeving”, vervolgt Schampers. “Fris, strak, met veel foto’s en nieuwe kleuren. Wij zijn er heel tevreden over. Hopelijk de lezers ook!” Recycling Magazine Benelux nr. 7 verschijnt op 13 november.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven