Algemeen

Nog vier dagen Matexpo

Nog tot en met zondag kan de bouwsector terecht op de Matexpo 2019 in Kortrijk Xpo. Deze belangrijke bouwmaterieelbeurs richt zich op de gehele branche, met een als een van de belangrijkste onderdelen recycling. Vandaar de aanwezigheid van diverse Nederlandse bedrijven die zich bezighouden met de recycling van onder meer sloop- en bouwafval, metaal en kunststof.

De tweejaarlijkse internationale beurs is bedoeld voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling, industrie. Tijdens de editie 2019 zijn dan ook de grootste merken ter wereld aanwezig. Zo’n 370 exposanten, constructeurs, verdelers van materieel en leveranciers van diverse uitrustingen zijn te vinden op een beursoppervlakte van 135.000 vierkante meter.

Zij stellen hun beste en nieuwste producten voor, waardoor bezoekers een kans krijgen om kennis te maken met een gevarieerd aanbod aan bouwmachines, recycling- en breekinstallaties, bouw- en hijskranen, werfvoertuigen, stellingen, bekistingen en tal van andere uitrustingen. Er zijn ruim 1.500 merken vertegenwoordigd, waaronder een flink aantal primeurs.

Zoals bij de vorige editie in 2017, gaat er ook dit jaar bijzondere aandacht naar het comfort van de bezoekers en exposanten. Er zijn twee grote randparkings beschikbaar, zodat de bezoeker moeiteloos ter plaatse geraakt: P1 en P2 vind je gemakkelijk door de signalisatie vanop de snelweg te volgen. Tijdens het weekend is er kinderopvang met animatie voorzien op de beurs, zodat bezoekers de kans krijgen om zich honderd procent te focussen op het exposantenaanbod en de nieuwigheden.

Gewoontegetrouw vinden tijdens Matexpo ook heel wat interessante seminaries en studiedagen van diverse organisatoren plaats. Zo is het thema van het Constructiv-colloquium (zaterdag 14 september) deze keer ‘De bouw, een stiel met stijl’. De organisatoren gaan op zoek naar antwoorden op dé hamvragen die iedereen met een hart voor de bouw dagelijks bezighouden. Je kunt het volledige beursprogramma terugvinden op www.matexpo.com.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven