Algemeen

Heinhuis Recycling BV heeft onlangs een nieuwe Volvo FM 6x2V in gebruik genomen. Dit is het eerste voertuig uit een serie van twee Volvo’s, geleverd door Volvo-Trucks dealer Paashuis Bedrijfswagens. De truck is voorzien van een D13K 540 PK sterke motor en wordt ingezet voor het transport van metalen.

Andere opties zijn: Globetrotter LXL-cabine, Rest & Relax-pakket, Volvo Dynamic Steering met Persoonlijke instellingen en Media-pakket met navigatiesysteem. De Volvo-mediapakketten zijn gebaseerd op een geïntegreerd infotainment- en serviceplatform. Dit biedt de mogelijkheid om Dynafleet en navigatievoorzieningen en andere services toe te voegen aan de basisondersteuning. Daarnaast is het NCH-systeem opgebouwd door Lako te Eibergen.

Heinhuis Recycling B.V. is sinds de oprichting in 1972 hét adres voor de recycling van ferro en non-ferro metalen. Na de verhuizing, die in 2007 is afgerond, heeft Heinhuis een modern en duurzaam bedrijventerrein aan de Ballastweg in Eibergen. Op deze vestiging wordt de verwerking van ferro en non-ferro metalen uitgevoerd.

De metalen kunnen zowel bedrijfsmatig (afval / reststukken) als particulier (bouwafval) worden aangeleverd. Vervolgens worden deze metalen gescheiden, verwerkt en gebundeld om tot slot te worden getransporteerd naar hoogovens, exportbedrijven of andere metaalrecycling bedrijven. De materialen worden getransporteerd via het wegennet door middel van vrachtauto’s met containersysteem.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven