Algemeen

De Bauma (8 t/m 14 april) is iedere drie jaar, zoals voor bijna alle bedrijven in de recyclingbranche, vaste prik voor Dehaco. De doelstelling om het Europese dealernetwerk ook de komende jaren nog uit te breiden, vormt daarnaast een belangrijke reden om deel te nemen.

Dehaco toont haar uitgebreide range sloop- en sorteergrijpers, hydraulische sloophamers, betonscharen, ijzerscharen en magneten. Centraal staat onder meer de nieuwe Tera 60 self supporting waternevelaar. Deze stofbeheerser is voorzien van een generator en kan als self supporting unit op elke mogelijke locatie worden ingezet. De Tera 60 GTM heeft een bereik van maar liefst 60 meter en daarmee is het voor zowel sloop als voor recyclingbedrijven een interessante machine.

Ook de Hyrax trilblokken zijn te zien als noviteit. Zij combineren een laag eigen gewicht, in dit geval 1.035 kg, met een forse capaciteit. De slagkracht van dit trilblok is 240 kN, de maximale frequentie is 3.000 rpm. Je kunt er al mee uit de voeten met een kraan van slechts 22 ton. Verder beschikt het trilblok over het door onszelf ontwikkelde Safety Belt System voor een extra veilige werking en leveren we het met Dual Power zodat je er zowel mee kunt verdichten als damwandpalen de grond mee indrijven.

Dehaco is te vinden op stand FN 624/7.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven