Algemeen

De nieuwste UnitedSeats stoel MGV35, is een compacte heftruckstoel, voorzien van uitgebreide instelmogelijkheden en een perfect laag veersysteem. De stoel is nu ook verkrijgbaar met ergonomisch rugkussen, voor nog meer zitcomfort.

Doordat de stoel over verschillende montagepunten beschikt, is deze eenvoudig in vrijwel alles machines te plaatsen. De mechanisch geveerde MGV35 van UnitedSeats heeft een snelle gewichtsinstelling van 50 tot 150 kg, een klapbare en verstelbare rugleuning, een contactschakelaar en een volledig geïntegreerde rolgordel. Optioneel is de stoel uit te breiden met onder andere luxe armleuningen, rugverlenging en een lendensteun.

De stoel is leverbaar in stoffen bekleding of Heavy Duty PVC. De stoel ook leverbaar in een grotere uitvoering (UnitedSeats MGV55), met een hogere rug, een bredere zitting en inclusief luxe armleuningen. Deze stoel is ook geschikt voor diverse soorten bouwmachines. Beide stoelen kunnen worden voorzien van joystickconsoles.

De stoelen zijn op meerdere fronten getest en worden inmiddels ook al gebruikt door diverse fabrikanten van heftrucks en bouwmachines, zoals Yale, Hyster en Giant.

Voor meer informatie: kijk op UnitedSeats.com

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven